Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Hankook premium autobanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk2022-03-08T07:33:40+00:00

Welkom bij Van Berkel Banden Steenwijk

Hankook

Van Berkel Banden Steenwijk is officieel dealer van Hankook autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Hankook leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit. Ook profiteert u mee met de landelijke acties van deze merken!

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Goodyear bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto! Of vraag een offerte aan via ons contactformulier!

Over Hankook Autobanden

Over Hankook Autobanden

Hankook produceert wereldwijd innovatieve, prijswinnende high performance radiaalbanden voor het premium segment voor auto’s, SUV’s, terreinwagens, lichte vrachtwagens, vrachtwagens en bussen evenals voor de autosport (racecircuit/ rally).

Hankook investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om haar klanten steeds de hoogste kwaliteit in combinatie met uitstekende technologie te bieden. In vijf ontwikkelingscentra en acht grote fabrieken wereldwijd ontwikkelt en produceert Hankook bandoplossingen, die specifiek zijn afgestemd op de wensen en eisen van de regionale markten. In Europa vindt de bandontwikkeling voor de lokale markten en eerste montage plaats in overeenstemming met de toonaangevende Europese autofabrikanten in het regionale technisch centrum in Hannover/Duitsland. De banden worden onder andere geproduceerd in de ultra-moderne Europese fabriek in Rácalmás/ Hongarije, die in 2007 werd ingewijd en voortdurend uitgebreid wordt. Momenteel produceren ongeveer 3.000 medewerkers tot 19 miljoen banden per jaar voor personenauto’s, SUV’s en lichte vrachtwagens.

Het Europese hoofdkwartier van de bandenfabrikant is gevestigd in Neu-Isenburg, Duitsland in de buurt van Frankfurt am Main. In Europa heeft Hankook kantoren in Frankrijk, Hongarije, Italië, Nederland, Oekraine,  Polen, Rusland, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk en Zweden. Hankook banden worden rechtstreeks via regionale distributeurs in andere Europese landen verkocht. Wereldwijd biedt Hankook werk aan ongeveer 22.000 mensen en levert haar producten in meer dan 180 landen. Toonaangevende autofabrikanten vertrouwen bij de eerste montage op banden van Hankook. Ongeveer 30 procent van de wereldwijde omzet van de onderneming is afkomstig uit Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. Hankook Tire is sinds 2016 opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World).

Hankook premiumbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Hankook 100% tevredenheidsgarantie

Hankook 100% tevredenheidsgarantie

Of het nu een zomerband, een vierseizoenenband of een winterband betreft, Hankook Tire staat 100% achter de kwaliteit van haar producten. Het is niet voor niets dat merken als Mercedes, Audi, BMW, Porsche en Tesla hun modellen af-fabriek met de Hankook premium banden leveren.

Omdat Hankook Tire gelooft in hun producten bieden ze de consument een 100% tevredenheidsgarantie. Bevallen uw nieuwe Hankook banden niet? Dan mag je ze binnen twee weken inruilen voor andere banden.

Hoe doe je dat?

  • Vul het formulier in op de speciale website

  • Upload daar de aankoopfactuur van de banden

  • Selecteer de dealer waar je de banden hebt gekocht en weer gaat inwisselen

  • Stuur het formulier in

Na controle van de gegevens laat Hankook Tire weten dat uw een afspraak kunt maken bij de dealer om de banden terug te brengen.

Hankook 100 procent tevredenheidsgarantie bij Van Berkel Banden Steenwijk

Nieuws Hankook autobanden

1903, 2022

Hankook Ventus-banden voor eerste montage aangebracht op de VW Golf GTI-, Golf R- en Tiguan R-modellen

By |maart 19, 2022|Categories: Autobanden, Hankook, Premiumbanden|0 Comments

Premium bandenfabrikant Hankook, al vele jaren een leverancier van Volkswagen, rust nog eens drie modellen van de autofabrikant uit Wolfsburg uit met haar banden. De Ultra-High-Performance-bandenprofielen (UHP) Ventus S1 evo 3 zullen worden gemonteerd op de Golf GTI en Golf R, en Ventus S1 evo 2 SUV of evo 3 SUV op de Tiguan R. Bandenfabrikant Hankook rust nog eens drie Volkswagen-modellen uit met Ultra-High-Performance-producten “De banden die op de Volkswagen Golf GTI, Golf R en Tiguan R worden gebruikt, zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik, waardoor ons portfolio voor eerste montage verder wordt uitgebreid. Dit laat opnieuw zien hoe breed het scala van onze producten is, die zijn ontworpen om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen,” aldus Klaus Krause, hoofd van het Hankook European Development Center. “We hebben er met name de nadruk op gelegd dat de banden sportiviteit perfect combineren met het comfort dat nodig is voor [...]

1803, 2022

Hankook iON: Gloednieuwe wereldwijde bandenfamilie voor elektrische voertuigen en het bevorderen van duurzame mobiliteit

By |maart 18, 2022|Categories: Autobanden, EV-banden, Hankook|0 Comments

In mei 2022 lanceert premium bandenfabrikant Hankook iON (spreek uit als /ai'on/), haar eerste bandenfamilie die speciaal is ontworpen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf wil op deze manier een beslissende bijdrage aan de mobiliteitstransitie naar emissievrije voertuigen leveren door de bandenkeuze uit te breiden. Kenmerken van de nieuw ontwikkelde iON-familie zijn onder meer een verder verminderde rolweerstand, met name verlaagd afrolgeluid, en een hoge duurzaamheid. Vergeleken met conventionele banden betekent dit voor bestuurders van elektrische auto's meer actieradius per batterijlading en een aangename rijervaring in het algemeen. Bovendien zijn de nieuwe producten van Hankook iON speciaal ontworpen voor het hoge, direct beschikbare koppel van krachtige elektrische voertuigen. Meer actieradius per batterijlading en een stillere rit De producten van de iON-familie zullen bij de marktintroductie in eerste instantie in drie uitvoeringen verkrijgbaar zijn, in maten tussen 18 en 22 inch: in Europa vanaf mei 2022 het type Hankook Ventus iON [...]

2802, 2022

Hankook Ventus Prime 4: een sterke nieuwe editie van premium comfortbanden

By |februari 28, 2022|Categories: Autobanden, Hankook, Premiumbanden|0 Comments

Veilig rijgedrag, hoger kilometerrendement, hoog comfort level, laag afrolgeluid en verminderde rolweerstand zijn de belangrijkste prestatiecriteria als het gaat om premiumbanden voor veeleisende bestuurders. Hankook's 'Ventus Prime'-serie, die succesvol is op de markt, heeft altijd aan deze eisen kunnen voldoen en is zo de bestverkochte zomerbandenlijn van het bedrijf in Europa geworden. De nieuwe Ventus Prime 4 staat voor een verder geoptimaliseerde mix van prestaties, veiligheid, comfort en milieu-eigenschappen. Vanaf de marktintroductie omvat het nieuwe zomerbandenprofiel, samen met de SUV-variant, 67 maten van 16 tot 20 inch in profielbreedtes van 195 tot 255 mm, van 40 tot 65 series en de snelheidsindexen H tot Y. Van Ventus Prime 3 naar Prime 4 - een succesverhaal Het nieuwe profiel volgt de Ventus Prime 3 op, de tot nu toe best verkochte Hankook-band in Europa (meer dan 20 miljoen stuks sinds 2015), die destijds grensverleggend was ten aanzien van remmen op een [...]

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak inplannen?
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant