Welkom bij Van Berkel Banden

Velgreparatie

Een auto is voor veel autobezitters één van de belangrijkste eigendommen. Het liefst glimt je auto continu, is deze voorzien van allerlei technische snufjes en zitten er een paar mooie lichtmetalen velgen onder de auto. Het is dan ook heel vervelend wanneer je per ongeluk iets te dicht tegen de stoeprand reed waardoor uw lichtmetalen wiel en/of wielen schade heeft opgelopen. Uw velg is dan krom of gedeukt.

Kom dan langs bij velgenspecialist Van Berkel Banden Steenwijk voor een advies voor een juist herstel hiervan. Wij werken namelijk samen met diverse gespecialiseerde bedrijven die velgen kunnen richten; velgen kunnen poedercoaten; velgen kunnen spuiten; etcetera.

Direct een afspraak maken!

Velgen richten

Velgen richten

Zijn de velgen en banden gebalanceerd maar zit er toch nog een trilling in de auto?  Het kan zijn dat er een deuk in de velg zit? Dit is een kromme velg.
Vervelend en schadelijk voor jouw auto bovendien.

Velgen spuiten

Velgen spuiten

De werkwijze van velgen spuiten wordt in een paar stappen uitgevoerd. De velgen gaan we eerst ontlakken en grondig kaal maken. Op deze manier ontdoen we de velgen van hun oorspronkelijke laklaag. Als er stoeprandschade of andere deukjes aan de velg te zien is zullen we deze eerst herstellen. Wanneer de velg weer mooi strak is, kunnen we deze gaan spuiten. Het resultaat zal u doen verbazen!

Velgen poedercoaten

Velgen poedercoaten

Met poedercoaten zorgen we ervoor dat uw velgen weer als nieuw worden. Poedercoaten kan bijvoorbeeld om oxidatieschade te verwijderen of om de velgen van een andere kleur te voorzien.

CNC afdraaien

CNC afdraaien

Met CNC-glansdraaitechniek is het mogelijk om een beschadigde velg 100% te herstellen in originele staat. Hierdoor bespaart u fors op de aankoop van nieuwe velgen. Het herstel van de velg begint bij de beoordeling van de schade. Na deze beoordeling van de schade wordt de velg in de CNC-bank geplaatst waar de contouren velgen worden ingelezen. Dit gebeurt middels een taster welke de contour van de velg inleest. Op basis hiervan wordt een geoptimaliseerd programma geschreven voor elke velg. Hierbij worden contouren van de velg beoordeeld zodat op een duizendste millimeter nauwkeurig de schade kan worden weggedraaid. Om de originele glansgraad terug te krijgen wordt er een vloeistof toegepast voor het beste resultaat. Als laatste wordt de velg van binnen en buiten ingeseald in een acrylaat coating. Dit samen zorgt ervoor dat de velg met grote precieze hersteld en teruggebracht naar 100% nieuwstaat.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak maken!
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak