Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Laufenn budget autobanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk2022-03-16T12:18:48+00:00

Welkom bij Van Berkel Banden Steenwijk

Laufenn

Van Berkel Banden Steenwijk is officieel dealer van Laufenn autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Laufenn leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit. Ook profiteert u mee met de landelijke acties van deze merken!

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Goodyear bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto! Of vraag een offerte aan via ons contactformulier!

Over Laufenn budgetbanden

Over Laufenn budgetbanden

Laufenn richt zich, met een productlijn voor verschillende leefstijlen en behoeften, op de ultieme bevrediging van consumenten. Laufenn-banden zijn speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en worden geproduceerd in de ultramoderne fabriek in Hongarije. De Laufenn-productlijn is vanaf de lente van 2016 in Europa beschikbaar. Laufenn is een dochtermerk van premium bandenfabrikant Hankook Tire.

De nieuwe productlijn van Laufenn is speciaal ontwikkeld voor de behoeften op de Europese markt, waarbij het in Hannover, Duitsland gevestigde European Technical Centre (ETC) een doorslaggevende rol heeft gespeeld. De bandenlijn, naast andere, zal worden geproduceerd in de high-tech fabriek in Hongarije, één van de modernste fabrieken ter wereld en gespecialiseerd in de productie van de premium banden van Hankook voor de personenwagens, SUV’s en lichte bedrijfswagens voor de Europese markt. Vanaf de lente van 2016 zijn de Laufenn-banden beschikbaar voor consumenten in heel Europa.

“Laufenn zal onze Europese klanten een heel andere kijk op banden geven,” aldus-Youl Pae, directeur van Hankook Tire Europe. “Met onze strategische inspanningen zal het uitgroeien tot een duurzaam merk en zal zo de eisen van de consument tegemoet komen. Wij blijven investeren in het merk en willen Laufenn een belangrijke speler op de markt laten worden, met vooral praktische kwaliteiten waar de consument op zoek naar is.”

Laufenn richt zich, met een scala aan kwaliteitsproducten die voldoen aan de verschillende levensstijlen, door middel van tijdige prestatie-upgrades en verbeteringen, op de slimme en prijsbewuste consument.

Laufenn budgetbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk
Laufenn autobanden webshop laufennbanden.nl

Laufennbanden.nl banden webshop

Laufennbanden.nl bandenwebshop

Laufennbanden.nl is de webshop voor het aanschaffen van nieuwe budgetbanden voor uw auto!.

Nieuws Laufenn budget autobanden

511, 2020

Hankook brengt een nieuwe vierseizoenenband op de markt onder het merk Laufenn

By |november 5, 2020|Categories: Autobanden, Budgetbanden, Laufenn|0 Comments

Bandenmaker Hankook heeft een vierseizoenenband voor personenwagens en kleine tot middelgrote SUV's toegevoegd aan het aanbod banden van het merk Laufenn. De toevoeging is deel van de constante wereldwijde uitbreiding van Hankook met haar tweede merk Laufenn dat in 2015 op de markt kwam. De volledig nieuwe Laufenn G FIT 4S zal aanvankelijk beschikbaar zijn op de Europese markt in de populaire maten van 13 tot 18 inch. Premium bandenmaker Hankook kondigt aan dat een nieuwe vierseizoenenband voor personenwagens en kleine tot middelgrote SUV’s wordt toegevoegd aan het aanbod van het merk Laufenn. De Laufenn G FIT 4S heeft kenmerken als brede aquagroeven en  Innovatieve Silica Compound Technologie met hoge gripwaardes om veilig rijden te garanderen tijdens de wisselende temperaturen die regelmatig optreden in Europa. Met haar tweede merk Laufenn biedt Hankook Tire klanten een scala moderne auto- en SUV-banden die op maat gemaakt zijn voor verschillende levensstijlen en een [...]

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak inplannen?
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant