Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Autobanden2023-06-01T18:56:08+00:00

Welkom bij Van Berkel Banden

Autobanden kopen

De keuze voor de beste band voor uw auto begint bij een persoonlijk advies. Bandenspecialist Van Berkel Banden Steenwijk geeft dan graag een goed advies voor de juiste band die past bij uw auto en uw rijstijl. Een budgetband voor auto’s en klanten met minder kilometers of een premiumband voor klanten die meer kilometers rijden. Hierbij wordt er ook een afweging gemaakt welk type auto u heeft en welke seizoensband het beste bij u past. Van Berkel Banden levert vele merken banden en heeft rechtstreekse dealerschappen van onder andere Goodyear; Dunlop; Fulda; Hankook; Laufenn; Vredestein; Continental; enzovoort. Hiermee kunnen we een compleet assortiment en bandenmaten tegen de scherpst mogelijke prijs bieden .

Direct een afspraak maken!

Autobanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Hieronder ziet u een overzicht van alle soorten banden die Van Berkel Banden aanbiedt als uw bandenspecialist in de regio Steenwijk, Meppel en Wolvega.

Zomerbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Zomerbanden

Bij temperaturen boven de 7 graden celsius adviseren wij om te wisselen van winterbanden naar zomerbanden.

Meer informatie over zomerbanden
4-seizoenenbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

4-seizoenenbanden

Goede prestaties het hele jaar door, geschikt voor uiteenlopende omstandigheden wat wegdek en weer betreft.

Meer informatie over 4-seizoenenbanden
Winterbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Winterbanden

Dalen de temperaturen tot onder de 7 graden Celsius, dan is het verstandig om winterbanden te (laten) monteren onder uw auto.

Meer informatie over winterbanden
Budgetbanden kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Budgetbanden

Budgetbanden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie over budgetbanden
Premium autobanden kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Premiumbanden

A-merkbanden zijn ontworpen voor een duurzame profielslijtage. Ze bieden een uitstekende tractie en prestaties op de weg, kilometer na kilometer.

Meer informatie over premiumbanden
EV-banden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

EV-Banden

EV Banden zijn banden met lage rolweerstand en een hoog draagvermogen. Banden voor elektrische auto’s moeten over speciale talenten beschikken.

Meer informatie over EV-Banden
Bestelwagen autobanden kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Bestelwagenbanden

Een goede band voor de bestelwagen garandeert een goede grip en controle over de bestelwagen, ongeacht de toestand van het wegdek, met een optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort.

Meer informatie over bestelwagenbanden
Caravanbanden kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Caravanbanden

Bij het kopen van een caravanband let je op de productiedatum van de band, ook wel DOT-code genoemd; het draagvermogen en bandenspanning.

Meer informatie over caravanbanden
Camper banden kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Camperbanden

Bij het kopen van een camperbanden let je met name het draagvermogen van de band. Daarnaast zijn de productiedatum van de band, ook wel DOT-code genoemd, en bandenspanning ook erg belangrijk bij het kopen van een camperband.

Meer informatie over camperbanden
Aanhangwagenbanden kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Aanhangwagen banden

Aanhangwagenbanden zijn in veel opzichten aanzienlijk verschillend dan standaardbanden voor personenauto’s. Deze banden zijn steviger; hardere zijwanden en andere loopvlakprofielen.

Meer informatie over aanhangwagen banden
Runflat banden kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Runflat banden

Runflat banden zijn voorzien van extra sterke zijkanten die het gewicht van de auto kunnen dragen, ook wanneer de lucht uit de band is. Door deze versterkte uitvoering van de band kunt u veilig naar de dichtsbijzijnde bandenspecialist rijden, wanneer u een lekke band mocht hebben.

Meer informatie over runflat banden
Sneeuwkettingen kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Sneeuwkettingen

Gaat u op wintersportvakantie? Dan is het veelal verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben. Deze kunt u bij ons huren of kopen.!

Meer informatie over sneeuwkettingen

Autobanden nieuws

Goodyear banden tot 100 euro cashback bij aankoop van 4 banden

KRIJG TOT € 100* CASHBACK EN MAAK KANS OP EEN EAGLE F1 PLAYSEAT INTELLIGENCE Rijd met een gerust gevoel de zomer in dankzij Goodyear! Koop 2 of 4 Goodyear autobanden bij Van Berkel Banden Steenwijk, vul uw gegevens in en upload uw factuur op goodyearsummerpromo.nl/ en ontvang tot €100 cashback op uw aankoop en maak automatisch kans op een Eagle F1 Playseat Intelligence. Wilt u dubbel kans maken op de Playseat? Ga dan ook naar www.autoblog.nl * €10 per 2 en €20 per 4 ≤16”-banden, €20 per 2 en €40 per 4 17 & 18”-banden, €40 per 2 en €80 per 4 19“-banden, €50 per 2 en €100 per 4 ≥ 20“-banden  

By |april 8, 2022|Categories: Acties, Autobanden, Goodyear, Premiumbanden|0 Comments

Hankook Ventus-banden voor eerste montage aangebracht op de VW Golf GTI-, Golf R- en Tiguan R-modellen

Premium bandenfabrikant Hankook, al vele jaren een leverancier van Volkswagen, rust nog eens drie modellen van de autofabrikant uit Wolfsburg uit met haar banden. De Ultra-High-Performance-bandenprofielen (UHP) Ventus S1 evo 3 zullen worden gemonteerd op de Golf GTI en Golf R, en Ventus S1 evo 2 SUV of evo 3 SUV op de Tiguan R. Bandenfabrikant Hankook rust nog eens drie Volkswagen-modellen uit met Ultra-High-Performance-producten “De banden die op de Volkswagen Golf GTI, Golf R en Tiguan R worden gebruikt, zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik, waardoor ons portfolio voor eerste montage verder wordt uitgebreid. Dit laat opnieuw zien hoe breed het scala van onze producten is, die zijn ontworpen om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen,” aldus Klaus Krause, hoofd van het Hankook European Development Center. “We hebben er met name de nadruk op gelegd dat de banden sportiviteit perfect combineren met het comfort dat nodig is voor [...]

By |maart 19, 2022|Categories: Autobanden, Hankook, Premiumbanden|0 Comments

Hankook iON: Gloednieuwe wereldwijde bandenfamilie voor elektrische voertuigen en het bevorderen van duurzame mobiliteit

In mei 2022 lanceert premium bandenfabrikant Hankook iON (spreek uit als /ai'on/), haar eerste bandenfamilie die speciaal is ontworpen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf wil op deze manier een beslissende bijdrage aan de mobiliteitstransitie naar emissievrije voertuigen leveren door de bandenkeuze uit te breiden. Kenmerken van de nieuw ontwikkelde iON-familie zijn onder meer een verder verminderde rolweerstand, met name verlaagd afrolgeluid, en een hoge duurzaamheid. Vergeleken met conventionele banden betekent dit voor bestuurders van elektrische auto's meer actieradius per batterijlading en een aangename rijervaring in het algemeen. Bovendien zijn de nieuwe producten van Hankook iON speciaal ontworpen voor het hoge, direct beschikbare koppel van krachtige elektrische voertuigen. Meer actieradius per batterijlading en een stillere rit De producten van de iON-familie zullen bij de marktintroductie in eerste instantie in drie uitvoeringen verkrijgbaar zijn, in maten tussen 18 en 22 inch: in Europa vanaf mei 2022 het type Hankook Ventus iON [...]

By |maart 18, 2022|Categories: Autobanden, EV-banden, Hankook|0 Comments

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak maken!
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant