Welkom bij Van Berkel Banden

Bandenservices

Uw banden en auto in topconditie houden. Dit doe je door het juiste onderhoud aan uw auto en banden te geven. Hiervoor hebben wij, als bandenspecialist, de juiste gereedschappen en equipment in huis. Of het nu gaat om balanceren of uitlijnen van uw voertuig, dit doen wij met de meeste recente en hoogwaardige apparatuur, hiermee zijn we ook voorbereid op de EV-voertuigen. Met onze bandenservices zorgen wij ervoor dat u en uw auto veilig en comfortabel op de weg bent.

Direct een afspraak maken!

Bandenservices – Van Berkel Banden Steenwijk

Hieronder ziet u een overzicht van alle diensten die Van Berkel Banden aanbiedt als uw bandenspecialist in de regio Steenwijk, Meppel en Wolvega.

Uitlijnen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Uitlijnen voertuigen

Het proces waarin afwijkingen in de wielstanden van een auto worden gecorrigeerd noemen we uitlijnen. Het uitlijnen van voertuigen wordt vaak uitgevoerd als de bandenslijtage scheef is.

Meer informatie over uitlijnen
service-4

Bandenwissel

Winterbanden wisselen onder uw auto voor zomerbanden? Of vice versa? Wij balanceren uw banden en plaatsen deze onder uw auto.

Meer informatie over bandenwissel
service-4

Bandenmontage

Als u nieuwe autobanden koopt bij Van Berkel Banden, dan wilt u ze uiteraard ook graag gemonteerd hebben onder uw auto. Onze bandenspecialisten geven dan ook graag advies over welke banden het beste bij uw auto en rijstijl passen. En monteren deze banden zeer vakkundig door gebruik van de nieuwste technieken.

Meer informatie over bandenmontage
service-1

Bandreparatie

Heeft u een lekke of leeglopende band? Kom dan voor uw bandreparatie naar Van Berkel Banden Steenwijk

Meer informatie over bandreparatie
Banden balanceermachine SICE S65E-C bij Uw Bandenspecialist Van Berkel Steenwijk

Balanceren

Uw banden worden door onze bandenspecialisten met professionele balanceer apparatuur van het merk Sice gebalanceerd. Hiermee voorkomen we dat u de weg op gaat met een trillend stuur of snellere slijtage van uw banden. En dragen we dus samen bij aan een duurzamer milieu.

Meer informatie over balanceren
Zomer- of winterbanden opslaan in het bandenhotel van Van Berkel Banden Steenwijk

Bandenhotel

Heeft u zelf geen ruimte om uw winter- of zomerbanden op te slaan? Of heeft u geen zin in gesleep met banden? Dan is het bandenhotel de beste optie voor u.
Wij slaan uw banden om in onze bandenopslag tegen een vast tarief per seizoen

Meer informatie over bandenhotel
Bandenspanning controleren bij van Berkel Banden Steenwijk

Bandenspanning

Een correcte bandenspanning voor uw auto is erg belangrijk voor de wegligging, bandenslijtage en daarmee ook de veiligheid van uw auto; uzelf en eventuele passagiers. Laat daarom gratis uw bandenspanning controleren en vullen in onze werkplaats.

Meer informatie over bandenspanning

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak maken!
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak