Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Vredestein premium autobanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk2022-03-16T10:47:50+00:00

Welkom bij Van Berkel Banden Steenwijk

Vredestein

Van Berkel Banden Steenwijk is officieel dealer van Vredestein autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Vredestein leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit. Ook profiteert u mee met de landelijke acties van deze merken!

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Vredestein bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto! Of vraag een offerte aan via ons contactformulier!

Over Vredestein autobanden

Over Vredestein autobanden

Meer dan een eeuw vakmanschap heeft ons in staat gesteld de kunst van bandeninnovatie en -prestaties te verfijnen. Daarmee is Vredestein uitgegroeid tot Europa’s belangrijkste, toonaangevende bandenmerk.

Gevormd door ons Europese erfgoed en gedreven door onze visie om de ultieme rijervaring te produceren, zetten wij de toon voor de toekomst van de wereldwijde bandentechnologie. Door de lessen te vieren die wij in onze 110-jarige geschiedenis hebben geleerd en in onze toekomst te investeren via baanbrekende R&D-centra en tests, zetten wij onze nalatenschap voort voor de volgende generatie.

Visie:

De visie bij Vredestein is altijd hetzelfde geweest, namelijk de manier waarop wij ons verplaatsen opnieuw definiëren door bandenproducten te ontwerpen en te ontwikkelen die de wereldwijde norm bepalen op het gebied van prestaties, veiligheid en controle. Door onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijven wij baanbrekend werk verrichten en bandenproducten produceren die onze gebruikers in elk seizoen uitzonderlijke rijervaringen bieden.

Waarden:

Onze waarden zijn de basis voor onze manier van denken. Onze waarden zijn de pijlers die ons leiden bij elke beslissing die wij nemen en die ons naar de toekomst leiden waar wij deel van willen uitmaken. Voor elk lid van de wereldwijde Vredestein-gemeenschap inspireren onze waarden ons om de grenzen te verleggen en de grenzen te testen van wat mogelijk is bij het nastreven van de perfecte rit. Bij alles wat wij doen en bij elke innovatie die wij creëren, laten wij ons leiden door de merkwaarden van Vredestein. Hierbij laten wij ons ook altijd leiden door de wereldwijde bedrijfswaarden van Apollo Tyres Ltd, waarvan wij een onderdeel zijn.

Toekomst:

Wij zijn een merk van pioniers. Wij hebben de basis van het ontwerp en de functie van banden onder de knie en voor ons draait de toekomst om het verfijnen van wat wij doen en hoe wij het doen. Door ervoor te zorgen dat de producten die wij produceren en het proces waarmee wij ze produceren ten goede komen aan de generaties van vandaag en morgen.

De bescherming van ons milieu en de hulpbronnen is een verantwoordelijkheid voor een ieder van ons. Als wereldmerk willen wij blijven investeren in duurzame oplossingen voor het ontwerp, de productie, de distributie en de verwijdering van banden. Van de grondstoffen waaruit onze banden worden vervaardigd tot de recycleerbaarheid van die materialen aan het einde van hun levensduur: wij blijven ernaar streven dat de toekomst van onze industrie voor ons allen lang en voorspoedig is.

Vredestein premiumbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Nieuws Vredestein autobanden

804, 2022

Goodyear banden tot 100 euro cashback bij aankoop van 4 banden

By |april 8, 2022|Categories: Acties, Autobanden, Goodyear, Premiumbanden|0 Comments

KRIJG TOT € 100* CASHBACK EN MAAK KANS OP EEN EAGLE F1 PLAYSEAT INTELLIGENCE Rijd met een gerust gevoel de zomer in dankzij Goodyear! Koop 2 of 4 Goodyear autobanden bij Van Berkel Banden Steenwijk, vul uw gegevens in en upload uw factuur op goodyearsummerpromo.nl/ en ontvang tot €100 cashback op uw aankoop en maak automatisch kans op een Eagle F1 Playseat Intelligence. Wilt u dubbel kans maken op de Playseat? Ga dan ook naar www.autoblog.nl * €10 per 2 en €20 per 4 ≤16”-banden, €20 per 2 en €40 per 4 17 & 18”-banden, €40 per 2 en €80 per 4 19“-banden, €50 per 2 en €100 per 4 ≥ 20“-banden  

1903, 2022

Hankook Ventus-banden voor eerste montage aangebracht op de VW Golf GTI-, Golf R- en Tiguan R-modellen

By |maart 19, 2022|Categories: Autobanden, Hankook, Premiumbanden|0 Comments

Premium bandenfabrikant Hankook, al vele jaren een leverancier van Volkswagen, rust nog eens drie modellen van de autofabrikant uit Wolfsburg uit met haar banden. De Ultra-High-Performance-bandenprofielen (UHP) Ventus S1 evo 3 zullen worden gemonteerd op de Golf GTI en Golf R, en Ventus S1 evo 2 SUV of evo 3 SUV op de Tiguan R. Bandenfabrikant Hankook rust nog eens drie Volkswagen-modellen uit met Ultra-High-Performance-producten “De banden die op de Volkswagen Golf GTI, Golf R en Tiguan R worden gebruikt, zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik, waardoor ons portfolio voor eerste montage verder wordt uitgebreid. Dit laat opnieuw zien hoe breed het scala van onze producten is, die zijn ontworpen om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen,” aldus Klaus Krause, hoofd van het Hankook European Development Center. “We hebben er met name de nadruk op gelegd dat de banden sportiviteit perfect combineren met het comfort dat nodig is voor [...]

1803, 2022

Hankook iON: Gloednieuwe wereldwijde bandenfamilie voor elektrische voertuigen en het bevorderen van duurzame mobiliteit

By |maart 18, 2022|Categories: Autobanden, EV-banden, Hankook|0 Comments

In mei 2022 lanceert premium bandenfabrikant Hankook iON (spreek uit als /ai'on/), haar eerste bandenfamilie die speciaal is ontworpen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf wil op deze manier een beslissende bijdrage aan de mobiliteitstransitie naar emissievrije voertuigen leveren door de bandenkeuze uit te breiden. Kenmerken van de nieuw ontwikkelde iON-familie zijn onder meer een verder verminderde rolweerstand, met name verlaagd afrolgeluid, en een hoge duurzaamheid. Vergeleken met conventionele banden betekent dit voor bestuurders van elektrische auto's meer actieradius per batterijlading en een aangename rijervaring in het algemeen. Bovendien zijn de nieuwe producten van Hankook iON speciaal ontworpen voor het hoge, direct beschikbare koppel van krachtige elektrische voertuigen. Meer actieradius per batterijlading en een stillere rit De producten van de iON-familie zullen bij de marktintroductie in eerste instantie in drie uitvoeringen verkrijgbaar zijn, in maten tussen 18 en 22 inch: in Europa vanaf mei 2022 het type Hankook Ventus iON [...]

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak inplannen?
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant