Welkom bij Van Berkel Banden

Autovelgen kopen

Bent u op zoek naar nieuwe lichtmetalen wielen voor uw auto? Of zoekt u een setje stalen velgen voor uw aanhanger of als extra voor uw winterbanden. Kom dan langs bij Van Berkel Banden Steenwijk! Of maak gebruik van onze handige online wielenconfigurator om direct een beeld te krijgen hoe de velgen onder uw auto staan!

Direct een afspraak maken!

Autovelgen kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Hieronder ziet u een overzicht van alle diensten en producten die Van Berkel Banden aanbiedt als uw velgenspecialist in de regio Steenwijk, Meppel en Wolvega.

Lichtmetalen wielen kopen voor Tesla doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Lichtmetalen wielen

Lichtmetalen wielen dragen een bij aan een mooie en sportieve uitstraling van de auto en zijn daarmee één van de populairste accessoires voor de auto. Lichtmetalen wielen zijn lichter dan stalen velgen en zorgt tevens voor een zuiniger verbruik.

Meer informatie over lichtmetalen wielen
Stalen velgen kopen doe je bij Van Berkel Banden Steenwijk

Stalen velgen

Stalen velgen worden veelal gebruikt onder bestelwagens en aanhangers. Ook zijn ze erg populair voor het gebruik i.c.m. winterbanden. Stalen velgen zijn vaak goedkoper dan lichtmetalen wielen.

Meer informatie over stalen velgen
Lichtmetalen wielenconfigurator Van Berkel Banden Steenwijk

Wielenconfigurator

In onze wielenconfigurator kunt u zelf velgen “digitaal” passen onder uw eigen model en kleur auto. Op deze manier krijgt u zelf een zo goed mogelijk beeld hoe dezee velgen of lichtmetalen wielen onder uw auto staan.

Meer informatie over wielenconfigurator
TPMS voor uw auto koop je bij Van Berkel Banden Steenwijk

TPMS

Het TPMS-systeem is een veiligheidssysteem voor voertuigen geproduceerd na 1-11-2014. Het waarschuwt met een lampje op het dashboard als de bandenspanning in een of meer banden 20% te laag is of als de spanning in een band tot 1,5 bar is gedaald.

Meer informatie over TPMS
service-3

Slotbouten

Slotbouten, ook wel anti-diefstal bouten genoemd, beschermen uw lichtmetalen wielen tegen diefstal.

Meer informatie over slotbouten
service-4

Velgreparatie

Heeft u een stoeprandje geraakt? Of is er door een andere reden schade ontstaan aan uw velgen? Dan is het mogelijk een optie om uw kromme velg te laten richten.

Meer informatie over velgreparatie

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak maken!
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak