Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Dunlop premium autobanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk2022-03-08T09:14:05+00:00

Welkom bij Van Berkel Banden Steenwijk

Dunlop

Van Berkel Banden Steenwijk is officieel dealer van Dunlop premium autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Dunlop leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit. Ook profiteert u mee met de landelijke acties van deze merken!

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Dunlop bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto! Of vraag een offerte aan via ons contactformulier!

Over Dunlop Autobanden

Over Dunlop Autobanden

Ons verhaal begint met een moment van innovatie toen John Boyd Dunlop de luchtband uitvond in het Noord-Ierse Belfast in 1888.

Sindsdien is de naam Dunlop altijd verbonden geweest met doorbraken in bandentechnologie en met de hoge prestaties die onze klanten van onze premium autobanden verwachten.

EEN ZUIVER RIJGENOT
Als u de weg beter voelt, wordt ook uw controle over het stuur beter. En met een betere controle komen nieuwe prestatiegrenzen binnen handbereik. Zo wordt rijden een waar plezier.

Die behoefte om de grenzen te verleggen, vormt de inspiratie achter iedere band die Dunlop maakt. Van onze banden die races winnen tot onze banden voor populaire personenwagens: steeds streven wij naar een maximaal controlegevoel voor de bestuurder.

Onze reputatie voor prestaties is de reden waarom autofabrikanten van topmerken onze premium autobanden standaard monteren en waarom wij voortdurend nieuwe technologieën introduceren om de efficiëntie, de controle en het plezier van uw rijervaring te versterken.

PASSIE VOOR PRESTATIES
Sinds die allereerste luchtband meer dan 125 jaar geleden, hebben wij ons onophoudelijk ingezet om nieuwe bandentechnologieën te ontwikkelen. Ook vandaag nog blijven wij de grenzen verleggen en zetten wij onze duur bevochten kennis en ervaring in om onze producten te verbeteren.

Deze passie voor prestaties is wat ons ertoe aanzet te blijven innoveren en vormt de basis voor onze reputatie als racewinnend merk. U kunt de resultaten van ons research terugvinden in ons volledige assortiment (een blik op de pagina Technologie en Innovatie maakt meteen duidelijk wat we daarmee bedoelen).

Dunlop zal altijd in de voorhoede van de bandentechnologie blijven, omdat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om bestuurders dat opwindende gevoel van controle en prestaties te bezorgen.

Al meer dan 125 jaar worden wij gedreven door ons streven naar prestaties en innovatie.

DE INNOVATIE
1962 – Dunlop ontdekt aquaplaning, wat uitmondt in een doorbraak die banden in staat stelt de grip te bewaren bij hoge snelheden op nat wegdek
1972 – Dunlop introduceert zijn RunOnFlat-technologie, waarmee een voertuig zelfs na een klapband kan blijven rijden
2014 – Dunlop ontwikkelt de Noise Shield-technologie, die bedoeld is om het geluid in het voertuig met wel 50% te verminderen*

* In vergelijking met Dunlop banden zonder Noise Shield-technologie. Gebaseerd op metingen in een rijdend voertuig. Getest in oktober 2010; bandenmaat: 245/40 R18; testwagen: Audi A8; locatie: GIC*L-testbaan met geluidsvakken
Dunlop premiumbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Nieuws Dunlop premium autobanden

804, 2022

Goodyear banden tot 100 euro cashback bij aankoop van 4 banden

By |april 8, 2022|Categories: Acties, Autobanden, Goodyear, Premiumbanden|0 Comments

KRIJG TOT € 100* CASHBACK EN MAAK KANS OP EEN EAGLE F1 PLAYSEAT INTELLIGENCE Rijd met een gerust gevoel de zomer in dankzij Goodyear! Koop 2 of 4 Goodyear autobanden bij Van Berkel Banden Steenwijk, vul uw gegevens in en upload uw factuur op goodyearsummerpromo.nl/ en ontvang tot €100 cashback op uw aankoop en maak automatisch kans op een Eagle F1 Playseat Intelligence. Wilt u dubbel kans maken op de Playseat? Ga dan ook naar www.autoblog.nl * €10 per 2 en €20 per 4 ≤16”-banden, €20 per 2 en €40 per 4 17 & 18”-banden, €40 per 2 en €80 per 4 19“-banden, €50 per 2 en €100 per 4 ≥ 20“-banden  

2802, 2022

Actie 4 halen 3 betalen van bij Goodyear 4-seizoenen banden bij Van Berkel Banden Steenwijk

By |februari 28, 2022|Categories: Acties, Autobanden, Goodyear|0 Comments

Van Berkel Banden Steenwijk biedt u de actie 4 halen 3 betalen op Goodyear 4-seizoenenbanden*. Deze MEGA kortingen zijn geldig bij aankoop van minimaal 4 banden en van 1 maart 2022 tot en met 31 maart 2022. U krijgt deze korting als consument rechtstreeks of uw factuur. Dus geen cashback of iets dergelijks achteraf! Koop uw 4-seizoenenbanden van Goodyear bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag snel om een offerte voor uw auto! * vraag naar de actievoorwaarden

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak inplannen?
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant