Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Debica budgetbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk2022-03-16T10:35:45+00:00

Welkom bij Van Berkel Banden Steenwijk

Debica

Van Berkel Banden Steenwijk is officieel dealer van Debica budgetbanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Debica leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit. Ook profiteert u mee met de landelijke acties van deze merken!

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Debica bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto! Of vraag een offerte aan via ons contactformulier!

Over Debica Autobanden

Over Debica Autobanden

Tyre Company Dębica S.A. is een toonaangevende Poolse fabrikant van debica budgetbanden voor personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Sinds 1995 is het Amerikaanse concern The Goodyear Tire & Rubber Company de strategische investeerder in het bedrijf geworden en bezit het momenteel indirect, via Goodyear Holdings S.à r.l, gevestigd in Luxemburg, ongeveer 87,251% van het aandelenkapitaal van het bedrijf.

De maatschappelijke zetel van het bedrijf is gevestigd in Dębica (provincie Podkarpackie), waar ook de bandenfabriek is gevestigd. Het bedrijf is actief in de Speciale Economische Zone EURO-PARK MIELEC. Tyre Company Dębica S.A. vormt geen kapitaalgroep.

Tyre Company Dębica S.A. is een fabrikant van budgetbanden voor personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Het biedt een breed scala aan producten die zijn afgestemd op de uiteenlopende behoeften van klanten met betrekking tot:

  • variabele weersomstandigheden – het aanbod omvat zomer-, winter- en 4-seizoenenbanden,
  • verschillende oppervlakken,
  • rijstijlen (voor lange of korte afstanden, rustig of dynamisch rijden),
  • automerk – het bedrijf levert banden voor de originele uitrusting aan toonaangevende automerken.

Het bedrijf produceert banden van zowel zijn eigen merk Dębica als van andere merken van het Goodyear-concern, waaronder Goodyear, Dunlop, Fulda en Sava. Bovendien worden Debica budgetbanden vervaardigd door andere productiefaciliteiten die eigendom zijn van Goodyear. Tyre Company Dębica S.A. is ook een fabrikant van uithardingsmembranen voor de productie van banden.

In 2018 bedroeg de verkoopwaarde van het bedrijf 1.932,2 miljoen PLN en was 31.185 duizend PLN lager dan in 2017 (1,6%). De verkoop op buitenlandse markten bedroeg 1 712,3 miljoen PLN en vertegenwoordigde 88,6% van de totale verkoopwaarde, inclusief 98,5% verkopen aan Goodyear Dunlop Tyres Operations S.A. met statutaire zetel in Luxemburg. De waarde van de verkopen op de binnenlandse markt bedroeg 11,4% van de totale verkoopopbrengsten.’

Belangrijkste exportmarkten voor banden vervaardigd in T.C. Debica S.A., en verder verkocht door Goodyear Dunlop Tyres Operations S.A. zijn: Luxemburg, Duitsland, Turkije, VS, Canada, Frankrijk.

Tyre Company Dębica S.A. heeft de volgende certificaten ter ondersteuning van het bedrijfsbeheer:

  • kwaliteitsmanagement: IATF 16949 voor het ontwerpen en vervaardigen van banden,
  • milieumanagement: ISO 14001 voor de productie en opslag van banden,
  • arbomanagement: OHSAS 18001 voor de productie en opslag van banden,
  • energiemanagement: ISO 50001 voor bandenproductie.

Op 31 december 2018 had de vennootschap 2.872 medewerkers in dienst, in 2017 – 2.772

Debica budgetbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Nieuws budget autobanden

511, 2020

Hankook brengt een nieuwe vierseizoenenband op de markt onder het merk Laufenn

By |november 5, 2020|Categories: Autobanden, Budgetbanden, Laufenn|0 Comments

Bandenmaker Hankook heeft een vierseizoenenband voor personenwagens en kleine tot middelgrote SUV's toegevoegd aan het aanbod banden van het merk Laufenn. De toevoeging is deel van de constante wereldwijde uitbreiding van Hankook met haar tweede merk Laufenn dat in 2015 op de markt kwam. De volledig nieuwe Laufenn G FIT 4S zal aanvankelijk beschikbaar zijn op de Europese markt in de populaire maten van 13 tot 18 inch. Premium bandenmaker Hankook kondigt aan dat een nieuwe vierseizoenenband voor personenwagens en kleine tot middelgrote SUV’s wordt toegevoegd aan het aanbod van het merk Laufenn. De Laufenn G FIT 4S heeft kenmerken als brede aquagroeven en  Innovatieve Silica Compound Technologie met hoge gripwaardes om veilig rijden te garanderen tijdens de wisselende temperaturen die regelmatig optreden in Europa. Met haar tweede merk Laufenn biedt Hankook Tire klanten een scala moderne auto- en SUV-banden die op maat gemaakt zijn voor verschillende levensstijlen en een [...]

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak inplannen?
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant