Welkom bij Van Berkel Banden

Slotbouten

Heeft u nieuwe velgen gekocht? Of een andere auto met mooie lichtmetalen wielen? En zijn deze nog niet voorzien van slotbouten of wielsloten. Dan raden wij u aan om slotbouten of wielsloten te kopen. Diefstal van lichtmetalen velgen komt namelijk regelmatig voor.

Wielsloten of slotbouten voorkomen diefstal van uw velgen

Bij Van Berkel Banden Steenwijk adviseren we daarom altijd het gebruik van goede slotbouten en slotmoeren. De voornaamste reden hiervoor is dat u zo heel eenvoudig diefstal van uw (lichtmetalen) velgen kunt voorkomen. Op de kop van de bout of moer zit een inkeping of ze hebben een aparte vorm. Om de slotbout los te kunnen draaien heeft u een speciale sleutel nodig. De meeste dieven hebben alleen een gewone wielmoersleutel bij zich die niet op een slotbout of slotmoer past. Daarom worden slotbouten ook wel antidiefstal bouten genoemd. U maakt het dieven namelijk extra moeilijk om de velgen en autobanden van uw auto af te halen.

Per velg monteert u maar 1 slotbout of -moer, meer is ook niet nodig. Die ene anti-diefstalbout of moer voorkomt al dat de velg verwijderd kan worden met een normale wielmoersleutel.

Direct een afspraak maken!

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak maken!
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak