Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Bel ons: 085-0068730
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00
Goodyear premiumbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk2022-03-08T07:00:53+00:00

Welkom bij Van Berkel Banden Steenwijk

Goodyear

Van Berkel Banden Steenwijk is officieel dealer van Goodyear autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Goodyear leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit. Ook profiteert u mee met de landelijke acties van deze merken!

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Goodyear bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto! Of vraag een offerte aan via ons contactformulier!

Goodyear 4-seizoenbanden 4 halen = 3 betalen bij van Berkel Banden Steenwijk_Maart 2022

Over Goodyear Autobanden

Over Goodyear Autobanden

Goodyear voorziet in innovatieve kwaliteitsproducten waarop u volledig kunt vertrouwen. Zij geven om mensen en hun dierbaren. Daarom verkopen zij banden van de beste kwaliteit met uiterst betrouwbare designs en technologie. En veiligheid komt bij Goodyear altijd op de eerste plaats.

Goodyear kan bogen op een geschiedenis van primeurs: Ford koos in 1908 banden van Goodyear voor zijn Model T, de eerste auto in massaproductie, de eerste banden op de maan in 1970 waren van Goodyear en in 2016 stelde Goodyear de eerste conceptband voor veilig autonoom rijden voor. En Goodyear blijft vernieuwen.

Goodyear is marktleider in EV Banden

Tot op vandaag staat een onverminderde focus op veiligheid centraal bij Goodyear. Deze banden kwamen als winnaar uit talrijke testen en zijn uitgerust met de nieuwste technieken voor uw veiligheid. Goodyear is ook het merk dat veel autobouwers in het premiumsegment kiezen als hun strategische ontwikkelingspartner.

Met de producten die topprestaties leveren kunt u met een gerust hart de weg op, om meer te halen uit elke rit. Goodyear. Made to feel good!

Goodyear premiumbanden kopen bij Van Berkel Banden Steenwijk

Goodyear Vector Protector Garantie

Goodyear Vector Protector Garantie

Het Vector Protector programma biedt één jaar volledige garantie bij aankoop van Goodyear Vector 4Seasons banden (minimaal 2 stuks). Uw band wordt gratis vervangen bij diefstal, vandalisme of beschadiging. Zowel kosten voor aanschaf, montage en balancering zijn inbegrepen.

Lees hier de actievoorwaarden van Goodyear Vector Protector garantie

Registratie na aankoop van de 4-seizoenenbanden van Goodyear doet u hier

Goodyear Vector Protector Garantie bij Van Berkel Banden Steenwijk

Technologie en Innovatie

Technologie en Innovatie

Goodyear was al erg druk met nieuwe ideeën sinds onze oprichting in 1898.
Goodyear rust nooit op zijn lauweren. Nieuwe ontdekkingen leiden immers tot nieuwe technologieën en nieuwe producten, die u uiteindelijk een betere rijervaring opleveren.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hun passie voor creativiteit en uitmuntendheid ze tot een van ’s werelds grootste bandenfabrikanten heeft gemaakt, met 69.000 werknemers en 52 productiefaciliteiten in 22 landen.

Goodyear technologie en innovatie

Goodyear Sound Comfort Technologie

Goodyear Sound Comfort Technologie

Minder geluid, meer rust.

De SoundComfort-banden zijn voorzien van een polyurethane schuimlaag aan de binnenkant van de band die zorgt voor veel stiller en comfortabeler rijgedrag door het interne geluidsniveau van uw voertuig tot wel 50% (4db)* te verminderen.

Gedaan met gewoontes.

Er zijn veel elementen die lawaai veroorzaken in een auto: wind, rijsnelheid, wegomstandigheden, motor- en structuurgeluiden, maar ook banden. Eén van de belangrijkste oorzaken van bandengeluid zijn luchttrillingen in de band die doorgegeven worden aan de structuur van het voertuig. De SoundComfort-technologie werkt direct om deze resonantie te verminderen.

U zult het comfort waarderen.

De Goodyear SoundComfort-banden zijn ontworpen met een ingebouwde geluidsbarrière. Net als een kussen voor uw banden, vermindert deze akoestische barrière luchttrillingen en dempt het interieurgeluid in uw auto terwijl u aan het rijden bent, waardoor het in de binnenruimte van het voertuig de helft stiller is dan met normale banden.*

Het resultaat? Een stillere, meer ontspannen rijervaring voor u en uw passagiers

Enkel voor geselecteerde maten.

De SoundComfort-technologie is beschikbaar in geselecteerde maten voor winter- en zomerbanden. Klik hier voor de recente lijst

Goodyear Sound Comfort Technologie bij Van Berkel Banden

Goodyear SealTech Technologie

Goodyear SealTech Technologie

Met SealTech dicht u automatisch lekken van maximaal 5 mm doorsnee in het loopvlak van de band. Hierdoor kunnen chauffeurs hun reis voortzetten en hoeven ze niet eerst een band te vervangen aan de kant van de weg.

Wat zijn de voordelen?

  • Lekken van max. 5 mm in het loopvlak van de band worden automatisch gedicht (zelfs als voorwerpen losraken van de band)
  • Het is niet meer nodig om meteen te stoppen of uw band te vervangen wanneer u een lekke band krijgt
  • Er is geen merkbaar verschil in prestaties tussen SealTech-banden en standaardbanden van Goodyear
  • Praktisch alternatief voor de reserveband

*Als er een lekke band is vastgesteld, is het raadzaam de band te laten inspecteren en repareren door een expert.

Goodyear SealTech Technologie bij Van Berkel Banden

‘Tall and Narrow’

‘Tall and Narrow’

Goodyear heeft het ‘Tall and Narrow’ concept ontwikkeld én ontworpen specifiek voor de nieuwe Renault Scenic.

‘Tall’ is gerelateerd aan de velgdiameter. Een grotere velgdiameter leidt tot minder vervorming van de band en dus ook tot minder warmte-ontwikkeling. Dit resulteert in een lagere rolweerstand en minder brandstofverbruik. Dankzij zijn grotere omtrek heeft de band meer “verslijtbaar” rubber, waardoor het kilometer rendement verhoogt.

‘Narrow’ wijst op een smallere bandbreedte. Dit zorgt voor een betere aerodynamica (minder brandstofverbruik), minder geluid en een betere weerstand tegen aquaplaning.

De ‘Tall and Narrow’ band is beschikbaar in de volgende profielen:

• Goodyear EfficientGrip Performance: 195/55R20 95H XL
• Vector 4Seasons Gen-2: 195/55R20 95H XL
• UltraGrip Performance Gen-1: 195/55R20 95H XL

*De testen warden uitgevoerd in de periode september 2013 – april 2016 op de Goodyear Proving Ground in Mireval en op Renault’s Proving Ground in Aubevoye.

GoodTyear all-and-Narrow banden speciaal voor Renault Scenic

Nieuws Goodyear autobanden

804, 2022

Goodyear banden tot 100 euro cashback bij aankoop van 4 banden

By |april 8, 2022|Categories: Acties, Autobanden, Goodyear, Premiumbanden|0 Comments

KRIJG TOT € 100* CASHBACK EN MAAK KANS OP EEN EAGLE F1 PLAYSEAT INTELLIGENCE Rijd met een gerust gevoel de zomer in dankzij Goodyear! Koop 2 of 4 Goodyear autobanden bij Van Berkel Banden Steenwijk, vul uw gegevens in en upload uw factuur op goodyearsummerpromo.nl/ en ontvang tot €100 cashback op uw aankoop en maak automatisch kans op een Eagle F1 Playseat Intelligence. Wilt u dubbel kans maken op de Playseat? Ga dan ook naar www.autoblog.nl * €10 per 2 en €20 per 4 ≤16”-banden, €20 per 2 en €40 per 4 17 & 18”-banden, €40 per 2 en €80 per 4 19“-banden, €50 per 2 en €100 per 4 ≥ 20“-banden  

2802, 2022

Actie 4 halen 3 betalen van bij Goodyear 4-seizoenen banden bij Van Berkel Banden Steenwijk

By |februari 28, 2022|Categories: Acties, Autobanden, Goodyear|0 Comments

Van Berkel Banden Steenwijk biedt u de actie 4 halen 3 betalen op Goodyear 4-seizoenenbanden*. Deze MEGA kortingen zijn geldig bij aankoop van minimaal 4 banden en van 1 maart 2022 tot en met 31 maart 2022. U krijgt deze korting als consument rechtstreeks of uw factuur. Dus geen cashback of iets dergelijks achteraf! Koop uw 4-seizoenenbanden van Goodyear bij Van Berkel Banden te Steenwijk. Vraag snel om een offerte voor uw auto! * vraag naar de actievoorwaarden

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een afspraak inplannen?
  • Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor nieuwe banden, velgen, uitlijnen of bandenwissel bij Van Berkel Banden

Hier kunt u via deze pagina online een afspraak maken voor het kopen van nieuwe banden, nieuwe velgen; balanceren; uitlijnen of bandenwissel van uw personenauto; lichte bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant